Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

.Nick

Administrator
avatar
Administrator

Mesaje Mesaje : 418
Credite Credite : 741
Data de inscriere Data de inscriere : 26/01/2011
Vezi profilul utilizatorului http://helpcenter-fg.forumz.ro

Regulamentul sectiunii. la data de Joi Aug 25, 2011 5:26 pm

Regulament prezentare forum.Acestea sunt regulile sectiunii de "promovare a forumurilor". Va rugam sa le cititi cu atentie.

Etapele sunt urmatoarele:

1. Propunere

1.1. UNDE?

Fiecare propune prezentarea forumului sau, in acest topic "Propuneri - prezentari forumuri". Nu aveti voie sa postati in alta parte.

In acest topic "Propuneri - prezentari forumuri", aveti voie sa postati doar o data pentru a va prezenta forumul.


1.2. CUM trebuie sa arate prezentarea unui forum?

Prezentarea forumului dumneavoastră trebuie sa conţină următoarele lucruri:

1.Categoria unde prezentarea va fi postata. Puteţi alege numai o singura categorie din cele prezente. Daca credeti ca niciuna din cele existente nu se potriveste, puteti mentiona acest lucru si moderatorii vor decide daca sa adauge sau nu una noua.

2.Titlul pe care îl va avea topicul cu prezentarea dvs după ce va fi acceptata de un moderator/administrator. Ex Forumul meu despre fotbal SI NU veniti sa vedeti forumul meu la adresa (http://..............) !). Deci nu specificaţi adresa forumului in titlu

3.Adresa forumului dumneavoastră.
Puteti folosi o marca inregistrata ( incluzind aici si artisti, firme, cintareti ) pentru a face un fan - forum.
Daca folositi in link o marca inregistrata ( ex. Google ) sau nume de persoane publice ( oameni politici, actori, cintareti, etc...), atit timp cit forumul dumneavoastra nu va face afirmatii denigratoare la adresa acelei marci, persoana publica, etc..., va putea activa fara probleme.
În cazul in care veti face in cadrul forumului afirmatii denigratoare catre acea firma, marca, persoana publica, forumul dumneavoastra va fi sters.

4.Limba forumului dumneavoastră: Deoarece acesta este forumul de suport in romana numai forumurile in limba romana vor fi acceptate.

5.Descrierea forumului:Aici va puteţi descrie forumul in câteva cuvinte si conţinutul său, într-un mod clar si precis (tema forumului ,scopul sau etc.) Daca postaţi si un screenshot cu forumul dumneavoastră va rugam sa folosiţi poze tip thumbnail pentru a evita lăţirea acestui topic (Daca nu ştiţi cum sa postaţi acest tip de poze va recomandam sa uplodati poza pe Servimg sau Imageshack copiind întregul cod din căsuţa "Thumbnail for forums (1)"). Nu uitati ca descrierea este foarte importanta, trebuie sa ii tenteze pe ceilalti sa viziteze forumul si eventual sa se inscrie.


2. Dupa propunere

Daca prezentarea dvs. respecta cele 5 reguli, un moderator o va muta in categoria potrivita.
Daca este refuzată veţi primi si motivul/motivele pentru care a fost refuzată.Vă rugam sa ţineţi cont de faptul ca suntem oameni iar câteodată poate dura mai mult pentru a vă fi verificata prezentarea(in medie 24 de ore). Vă rugam sa nu faceţi mai multe postari in acest topic in afară de prezentarea propriu-zisa. Daca prezentarea v-a fost refuzată, atunci o puteţi posta din nou aici cu corectările care v-au fost semnalate.

In cazul in care topicul este inundat cu propuneri, topicul va fi blocat si nu se vor mai putea face alte propuneri noi decat dupa tratarea celor existente.

2.1. In caz de schimbari majore in forum dupa postarea prezentarii

Odata ce prezentarea a fost trimisa, nu mai aveti voie sa postati in aceasta sectiune "Propuneri - prezentari forumuri" decat daca au loc schimbari majore in ceea ce priveste forumul dvs. si doriti sa ii instiintati pe ceilalti.

ATENTIE

AVETI VOIE sa postaţi un mesaj pe zi in prezentarea dumneavoastră, numai pentru unul din evenimentele următoarele:(un eveniment pe zi)
- Recrutare de moderatori;
- Schimbarea designului forumului;
- Adăugarea de noi reguli;
- Adăugarea unui nou forum si/sau a unei noii categorii;
- Recrutarea de parteneri(Răspunsurile se primesc numai prin Mesaje Private)
- Concursuri organizate pe forumul dumneavoastra.

ESTE INTERZIS:
- Sa postaţi mai mult de o data pe zi in topicul dumneavoastră de prezentare.
- Sa postaţi doar pentru a spune ca aveţi 3 membri noi (orice informaţii legate de statisticile forumului sunt interzise) sau pentru a cere membrilor sa se înregistreze pe forumul dumneavoastră sau sa le cereţi sfaturi in legătură cu forumul pe care îl aveţi.
- Sa faceţi publicitate altui forum care nu aparţine Forumgratuit.
- Sa faceţi o prezentare pentru un forum daca nu sunteţi administratorul acelui forum
- Sa răspundeţi la un topic care nu va aparţine(Un topic care conţine prezentarea altui forum)
- Sa postati alte link-uri in topic-ul de prezentare in afara de cel pentru forumul personal

Daca nu respectaţi aceste reguli, prezentarea dumneavoastră poate fi blocată pentru un interval de 2-3 zile, mergind pina la a fi ştearsă (chiar si după ce a fost acceptata in prealabil) sau topicul poate fi închis si mutat in coşul de gunoi.

Vă mulţumim pentru atentia cu care ati citit regulile si pentru ca le respectati!

Vă reamintim ca publicitatea prin Mesaje Private este interzisa!

Preluat de pe http://help.forumgratuit.ro


Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum